Over ons en contact

volgens het Satyananda yoga systeem

Anneke Fontein || Aradhana

yoga- en meditatiedocent, ademtherapeute en mental coach

 

Anneke is een gecertificeerd yogadocent en meditatiecoach sinds 2002. Zij is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland en de Europese Yoga Unie. Na 23 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, voelde ze een verlangen om te leren vanuit de drukte naar haar innerlijke stilte te gaan, zodat zij haar eigen stem kan horen. Dat is het moment, dat yoga op haar pad kwam.

 

Zij geeft wekelijkse yoga- en meditatielessen, zowel in het Nederlands als Engels en is gespecialiseerd in yoga voor ouderen, yoga voor mannen, Yoga Nidra, mind management workshops voor bedrijven en coaching.

 

Opleidingen/bijscholingen:

•Vier-jarige yogadocenten opleiding Saswitha Opleiding

•Primordial Sound meditation training (Deepak Chopra)

•Satyananda Yoga Teacher Integration Course bij Swami Vedantananda Saraswati, Portugal, erkend door de Bihar School of Yoga

•Chakra Vidya in India, Pranavidya en Yogic Lifestyle, Yoga rondom de Overgang en verschillende yoga bijscholingen in Nederland, India, Slovenié, Portugal en Zwitserland.

 

Het is Anneke’s passie om mensen te inspireren regelmatig te luisteren naar hun eigen stem, zodat ze zichzelf beter begrijpen en de wereld om hun heen.

 

www.innerrelations.nl

 

Sascha Pfeifer || Satyam

gecertificeerd yoga & meditatie docent, orthopedagoog, adem- & spraakpedagoog, mental coach, oprichter en eigenaar Yoga Sadhana

 

Sascha beoefend sinds 1994 yoga en meditatie. Sinds 2002 geeft hij les in yoga, meditatie en Yoga Nidra in wekelijkse lessen, scholen, weekend seminars/retraites in Duitsland en sinds 2010 in Nederland. In 2013 opende hij het yoga- en retraitecentrum Yoga Sadhana - City Yoga Retreat Vlissingen.

 

Sascha is opgeleid in de Integrale Bihar Yoga/Satyananda Yoga. Een klassieke yoga traditie die de verschillende yoga’s tot een holistisch systeem verbindt. Hij bezoekt regelmatig de bron van de yoga in India, met name de ashram van de Bihar School of Yoga en Rikhiapeeth.

 

Zijn stijl van lesgeven is gekenmerkt door vreugde, individuele benadering en diepe kennis van fysieke en psychologische verbindingen.

 

Yoga en meditatie zijn mijn focus in het leven en op het leven. Eigenlijk is het dagelijkse leven hier de grootste leraar. Deze zienswijze te ontwikkelen en te houden is de kunst van yoga en meditatie.

 

Sascha geeft lessen, yogatherapie, stress- en mindmanagement op de werkvloer, workshops en bijscholingen voor yogadocenten.

 

 

www.yogasadhana.nl

 

Ingrid Pladdet || Aradhana

yoga en meditatie docent en specialist ouderengeneeskunde met bijzondere aandacht voor palliatieve zorg

 

Sinds eind jaren 80 is Ingrid al geïnteresseerd geraakt in yoga en haar filosofie en levensvisie door haar werk in India, Nepal en Bhutan. Pas sinds 1997 beoefent ze zelf ook yoga. Ingrid voltooide de Saswitha opleiding tot docent. Daarna volgden vele cursussen in binnen en buitenland over ayurveda en yoga. Zij vond haar eigen spirituele traditie in de Satyananda /Bihar yoga in de ashrams in Rikhia en Munger in India. Bij Swami Vedantananda volgde zij de integration course die erkenning geeft tot Satyananda yoga docent.

 

Ingrid vindt de verbinding van yoga op de mat en de levenshouding van yoga filosofie buiten de mat de grootste uitdaging van zowel het lesgeven als het leven. Zij combineert daarom graag praktische toepassingen van yoga in het dagelijks leven en in het behouden of hervinden van gezondheid

 

Ingrid geeft les op verzoek in bedrijven en workshops voor docenten . Verder is zij recent verhuisd naar Zeeland waar ze weer wekelijkse lessen aan het opstarten is.

 

 

 

 

 

 

 

 

www.hari-om.nl

 

EVEN VOORSTELLEN - DOCENTENTEAM

 

 

Swami Vedantananda Saraswati

De docente Swami Vedantananda Saraswati begon met het beoefenen van yoga op haar zestiende. Zij studeerde met verschillende leraren voordat zij haar goeroe, Swami Satyananda Saraswati, ontmoette in 1983 en werd in 1985 in poorna sannyasa ingewijd. Sinds dat keerpunt in haar leven heeft ze yoga in veel gebieden van de samenleving geleerd, gespecialiseerd in het onderwijzen van yoga voor kinderen, bijscholingen en yoga docentenopleidingen. Haar manier van leren wordt gekenmerkt door zijn praktische en down-to-earth benadering.

 

Swami Vedantananda Saraswati is een Yogacharya in Europa voor de Bihar School of Yoga en Satyananda Yoga. In 2016 werd ze benoemd tot mede-oprichter van de Yoga Vidya Raad van de Bihar School of Yoga Munger. Swami Vedantananda woont momenteel in Portugal, waar ze een verschillende yoga en meditatie retraites aanbiedt.

 

In de afgelopen vier jaar heeft ze verschillende trainingen in Nederland aangeboden:

  • Integratie cursus voor yogadocenten, volgens de richtlijnen van de Bihar School of Yoga in Munger, India
  • Pranayama Sadhana (drie maanden in 2014)
  • Living yoga in het lesgeven en in het dagelijks leven (2015)
  • Yoga Nidra Teacher Training 2017

 

Swami Vedantananda Saraswati is een gerespecteerde en veel geliefde yogadocente wier humor doorschijnt door haar liefde voor het leven van yoga.

 

www.vedantananda.com

 

 

 

 

Neem contact met ons op met jouw vragen of voor jouw aanmelding.

 

 

 

 

 

Stuur svp jouw volledige naame en telefoonnummer mee.

Dan komen we makkelijk in contact.

© Copyright. All Rights Reserved.

Kom in contact met ons:

Email: yoganidrateachertraining@gmail.com

Telefoon: 06 14477000

Facebook: The Yoga Nidra

Sint Jacobsstraat 8

4381 EL Vlissingen

overnachting mogelijk tegen betaling

THE YOGA NIDRA TEACHER TRAINING